Skip to main content

Om

Nord Dyk i Frederikshavn
Kontakt mig

Om Os

Vi er en dykker butik med kursus afdeling og service værksted placeret i Søndergade 72a i Frederikshavn.

Men vi har også mange aktiviteter udenfor vores lokaler i Søndergade. Vi afholder ofte både dykker- og snorkel ture på flere forskellige lokationer i Vendsyssel.

Åbnings tid i butikken/værkstedet er hver tirsdag fra 16,30 – 20,30.
Men vi åbner gerne både butik og værksted efter aftale.

Nord Dyk i Frederikshavn
Kundeudtalelse
Privat

Da jeg efter mange år endelig tog mig sammen til at få tager mit dykkercertifikat var det helt afgørende, at der var fuldstændig styr på alle sikkerhedsaspekter. Jeg har faktisk aldrig turde gøre det trods mange muligheder i udlandet. Lasse Haugaard Nielsen har nogle enestående evner som instruktør. Før dykket gennemgås og repeteres alle små men vigtige detaljer. Efter dykket evalueres dykket og som dykker får man konstruktiv feedback. At han så holder nøje øje med dig og din makker. Dette gør at man får den tryghed som ny dykker, er nødvendig for at man kan nyde denne fantastiske sport. Jeg giver Lasse og Nord Dyk min varmeste anbefaling.

Peter Laigaard
- 5 / 5

Ring til mig

Mandag - Fredag: kl. 15:00–22:00
Lørdag - Søndag: 10:00-22:00

Ring 60 74 85 13

Skriv til

Nord Dyk i Frederikshavn
  • Vedligehold og reparationer
  • Dykkerudstyr
  • Få dykkercertifikat
  • Personlig vejledning
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt mig

Skriv til os