Skip to main content

Hvem er vi?

Nord Dyk i Frederikshavn
  • Om Lasse
  • Undervisnings erfaring
  • Kompetance
  • Kontakt
Kontakt mig

Hvem er Nord Dyk?

Mit navn er Lasse, jeg er Nord Dyk og jeg er dykker NØRD med stort N.

Mine dykker oplevelser startede i 2009, hvor jeg blev overtalt til at tage et Cmas 1* certifikat og her blev jeg blev helt betaget af den undersøiske verden. Erfaringen kom hurtigt og jeg fandt meget glæde i at dele ud af den, derfor var det næste naturlige skridt for mig, at tage en dykkerinstruktør uddannelse, den første i rækken (Cmas 1* ins.) blev afsluttet i januar 2012. Jeg har siden da været aktiv instruktør i flere nordjyske dykkerklubber, undtaget sæsonen 2016 hvor jeg arbejdede knap 2 år som fuldtids instruktør på Malta. I den forbindelse blev jeg også uddannet Padi open water instructor.

Nord Dyk udspringer af mit virke som instruktør i nordjyske dykkerklubber. Mange vil gerne have et dykker kursus og mulighederne for dette i det nordjyske har været begrænset, uden at gå ind i en klub/forening.
Når det kommer til grej, har jeg stået med mange kursister som har erhvervet sig udstyr, der ikke egnede sig til dykning i Danmark, enten grundet, at det ikke har været af en tilstrækkeligt kvalitet eller ikke designet til koldt vand.
Disse frustrationer som både jeg selv og mine kursister oplevede, gav mig lysten til at sælge udstyr, af en kvalitet og et design, som både passer til de forhold som vi dykker under og udstyr, som jeg som instruktør og teknisk dykker kan stå inde for. Dette for at undgå farlige situationer eller dårlige oplevelser under danske forhold.

Uddannelse af dykkere:

Jeg elsker, at jeg kan få lov til at være den der hjælper med at flytte grænser under kontrollerede forhold. Det giver mig en enorm glæde, når jeg kan se hvordan mine kursister stråler, når vi sammen opnår noget, som de ikke troede var muligt.

Siden jeg begyndte mit dykkereventyr, har dykkergrej interesseret mig. Jeg har tilegnet mig en bred viden på egen hånd og suppleret denne viden, med nyeste opdateringer fra både ind og udland, med kurser i servicering og vedligehold af dykker udstyr. Jeg holder løbende mine færdigheder ved lige og følger med i, hvilke teknikker der bliver udviklet ude i verden og jeg arbejder selv aktivt på at udvikle nye. Bare rolig jeg eksperimenterer kun på mit eget grej 😉

Jeg er meget nysgerrig og passioneret når det kommer til dykning og jeg nyder alle aspekter.
Dykkermæssigt har jeg udforsket mange genre og jeg har fundet ud af, at vrag dykning er noget af den dykning, som jeg virkeligt godt kan lide. Det er kombinationen af storslåede konstruktioner der fungerer som tidslommer og samtidig fortæller historier.
Men jeg går heller ikke af vejen for et natur dyk, især synes jeg at det er fascinerende at være vidne til naturen når den forandre sig, især hvis man besøger det samme dykkersted flere gange i løbet af året uanset om det er med snorkel eller flaske.

Jeg syndes det er spændende, at følge med i hvad der sker ude i den store dykker verden og er der noget der fanger min interesse, skal det prøves.  ”Kan det dykkes med, skal det dykkes med” 😉 Igen NØRD!!

Jeg har allerede udforsket mange former for dykning.
Jeg har dyrket en del teknisk dykning, både på åbent system (O/C) og på lukket system (CCR). Jeg har også eksperimenteret med vintage grej og Side mount dykning, jeg glæder mig til at se hvad det næste de finder på bliver.

Med 3300+ dyk i loggen, er jeg ved at være en ret rutineret herre i denne sammenhæng, men jeg er slet ikke færdig endnu.

Skriv til

Nord Dyk i Frederikshavn
  • Vedligehold og reparationer
  • Dykkerudstyr
  • Få dykkercertifikat
  • Personlig vejledning
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt mig

Skriv til os